Има ли достатъчно капацитет на интернет мрежата?

29.05.2020 04:38

Повечето доставчици на интернет твърдят, че проблем няма и на практика това е неизчерпаем ресурс. Но дали наистина е така? Използването на интернет в световен мащаб се увеличава постоянно, особено сега в условията на световна пандемия, тъй като повечето бизнеси преминават в онлайн режим.

Предимства на телевизията директно от сателит

16.04.2020 16:38

Всички обичаме да си седим пред телевизорите и съвсем честно можем да твърдим, че човeчеството нямаше да е същото ако не беше телевизията. Всеки ден включваме телевизорите си и получаваме дневната си доза информация, забавления и леко мързеливо губим време. Не казвам, че не може да се живее без гледане...

Част от България е в космоса

16.04.2020 10:04

България в космоса - звучи някак налудничаво, нали? Но е реалност, и то благодарение на огромните усилия на екипа на България Сат ЕАД. В своята сравнително кратка, но интензивно експанзивна история на развитие компанията залага на иновациите и натрупаните знания, като основен показател за успех на бизнеса си.

Телевизията като най-популярната електронна медия

16.04.2020 10:04

Безспорно телевизията е най-популярната електронна медия. От дълги години насам телевизионното разпръскване доминира като основен път за доставка на съдържание. Благодарение на технологичното развитие, телевизията днес е такава каквато са си я представяли преди повече от половин век с висока разделителна способност /high definition/ и разнообразие от телевизионно съдържание.