Свободна и безплатна free-to-air сателитна платформа

През последните години в България се наложиха невъзможни условия за правене на бизнес по разпространение на телевизионно съдържание. Това е резултат от наложената и допусната реалната хегемония на пазара, която ограничава и контролира достъпа на българските граждани до разнообразна информация. Считаме, че това бе предизвикано с всички средства основно от външни сили с помощта на вътрешни репресивни механизми, което по наше мнение е риск за националната сигурност.

Това ни мотивира да създадем напълно свободна и безплатна free-to-air сателитна платформа, която да даде възможност на независими телевизии и автори на съдържание да получат свободен достъп до сателитно разпространение.

Каним всички телевизии (национални и регионални), както и всички български създадели на съдържание, които желаят да бъдат разпространявани линейно чрез сателит напълно безплатно да се свържат с нас.

Предоставеното съдържание ще се разпространява чрез българският сателит България Сат - 1 на територията покритие на сателита, а именно - България и Европа, Близкия изток, Северна Африка.

Програмите ще бъдат достъпни до гражданите напълно свободно и безплатно чрез всеки сателитен приемник или телевизор с вграден сателитен тунер навсякъде в зоната на покритие на сателита. За тези, които нямат сателитно оборудване ние ще осигурим.

Надяваме се, че чрез тази стъпка ще помогнем Вашето съдържание да достигне напълно свободно до максимален брой граждани, а те от своя страна да получат възможност да получават разнообразна информация и забавления през телевизионния екран напълно безплатно.

 

                                                                        Екипът на Неосат