Скъпи приятели,

благодарим за интереса и доверието, което проявихте в кампанията за набиране на тестови абонати, които ще имат възможността да изпробват оборудването и услугите ни за период от 2 месеца напълно безплатно.

По време на кампанията изникнаха много въпроси, продиктувани от интереса към услугите ни. Надяваме се, че сме успели да отговорим на повечето от тях.

Щастливи сме да Ви запознаем със следващите ни стъпки, които ще предприемем за поетапното въвеждане на услугите ни на пазара на разпространение на телевизионно съдържание.

През следващите седмици ще бъде извършена първоначалната логистична подготовка за стартиране на инсталациите на оборудването ни при заявилите тестово включване.

След 15 юни наш представител ще се свърже с всеки от Вас, за да потвърдите заявката си за тестово включване и да уговорите удобен за Вас ден и час, в който да бъдете посетени от наш екип за инсталация. Независимо от датата на инсталиране, всеки ще получи два месеца тестово време считано от тази дата.

Скоро ще бъде активирана възможността за електронна покупка през интернет страницата ни, както и ще заработят всички търговски канали за продажба, за които ще намерите информация също на страницата ни или на телефоните ни за контакт.

През това време ще имате възможност да заявите включване във формата за заявка, след 15 юли наш служител ще се свърже с Вас на посочените данни за контакт, за да потвърдите заявката си и да уговорите удобен за Вас ден и час, в който да бъдете посетени от наш екип за инсталация.

Изпращането на заявка не Ви обвързва със задължителна покупка на услуга, докато заявката не бъде потвърдена от Вас и съответно се извърши инсталация и активация на оборудване.