КОМБО ПРЕМИУМ - Неосат
КОМБО ПРЕМИУМ

специално предложение

КОМБО ПРЕМИУМ

*оборудване + 7 месеца ПРЕМИУМ

  • 1 HD приемник
  • сателитна антена
  • стойка за антена
  • единичен конвертор
  • 6 месеца пакет ПРЕМИУМ
  • + 1 месец подарък

*важи при предплащане на комбинираната цена

199.99 лв

Купи